top of page

Eerste nieuwsbericht 2024

Bijgewerkt op: 31 jan.

Beste lezer, geachte geïnteresseerde,


Het is al weer enige tijd geleden dat wij als Stichting Leyland Bus 907 wat van ons hebben laten horen. Een aantal keren hebben wij dan ook mailtjes van jullie mogen ontvangen met de vraag, 'Hoe gaat het met de 907, want het is al enige tijd stil.' Dit zullen wij als stichting zijnde dan ook zeker niet ontkennen dat u een lange tijd heeft moeten wachten voor dat de website weer eens geüpdatet is, waarvoor onze excuses. Terug komend op de veel gestelde vraag hoe het met de 907 gaat:


RET 907, stalling Oude-Tonge 2 december 2023

De 907 staat nog altijd gestald in Oude-Tonge waar hij in juni 2022 naar toe gegaan is. In deze tussentijd is er aan de bus zelf nog niks gebeurd, daar dat hier geen mogelijkheden en geld zijn om aan de bus te kunnen werken. Hij staat dus gestald en het afgelopen jaar hebben we mede dankzij de donaties en het inzamelen van oud ijzer (mede met dank aan Stichting RoMeO) de stalling weer voor een jaar kunnen betalen.


RET 907, stalling Oude-Tonge 2 december 2023

Een zakelijke rekening om de donaties op te kunnen storten is helaas ook nog niet van de grond gekomen. Dit komt doordat het vrij lastig is om als (kleine) stichting een zakelijke rekening te openen, daarom worden alle donaties nog steeds via een particulieren rekening ontvangen en opzij gezet voor de 907.


Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail:





64 weergaven
bottom of page